Voor het verduurzamen van uw huis of voor een bijdrage in het vergroten van de biodiversiteit zou u graag een groen dak willen op uw aanbouw, schuur of terrasoverkapping. Maar hoe pakt u dat aan met zoveel verschillende soorten en een overkill aan informatie? En wat zijn de kosten? Snoek Hoveniers adviseert graag, maakt een offerte op maat en legt het vervolgens professioneel aan zodat u er geen omkijken naar heeft.

Groendaksystemen bieden vele voordelen als het gaat om het verminderen van hittestress, het verbeteren van luchtkwaliteit en het bufferen van hemelwater. Sedumdaken nemen een enorme hoeveelheid CO2 op en houden dat vast. Voor uw persoonlijke situatie werkt een groen dak isolerend (warmte én koude) en het houdt water lang vast. Een groen dak kan uitstekend worden gecombineerd met zonnepanelen en is nagenoeg onderhoudsvrij. Ook bedrijven profiteren van deze voordelen en kunnen daarmee op een eenvoudige manier extra verduurzamen.

Snoek Hoveniers biedt verschillende systemen voor dakvlakken van 0 tot 45 graden. De verschillende soorten sedum dragen bij aan het verhogen van biodiversiteit. Een traditioneel sedumdak wordt veel toegepast maar er is ook een lichtgewicht groendaksysteem en een versie voor een nog grotere biodiversiteit: de bijen- & vlindermat.

 

groen dak aan laten leggen? Neem snel contact met ons op!

 

 

Een duurzaam groen sedumdak voor uw schuur, terrasoverkapping, dakkapel, aanbouw en/of bedrijfspand

De toepassing van sedummatten of sedumcassettes zijn eindeloos. Ze zien er niet alleen bijzonder fraai uit maar groene daken zijn ook zeer nuttig. Is dat mogelijk op het dak dat u voor ogen heeft? Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met Snoek Hoveniers.

Het onderhouden van een sedemdak

Een groen dak is zeer onderhoudsarm: de sedum moet slechts eens per jaar licht bemest worden om deze het hele jaar door mooi vol en in het voorjaar en de zomer bloeiend te houden. Ook daarvoor bent u bij deze vakkundige hovenier in de Krimpenerwaard aan het goede adres. Zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar!

 

View the embedded image gallery online at:
https://snoekhoveniers.nl/groen-dak#sigProId05d065b442