Maatwerk tuinen | Snoek Hoveniers | Bergambacht

Bohemian Ibiza

De doordachte zichtlijnen, zorgvuldig gekozen materialen en de juiste beplanting zorgen voor een heerlijke balans in deze mediterrane tuin. Naast het gevoel van de zomer, het strand en Ibiza waren loungen, relaxen en samen buiten koken een aantal eisen die aan het tuinontwerp gesteld werden.

Onderhoudsvriendelijke patiotuin in hartje Schoonhoven

Wij hebben de beperkte ruimte in deze leuke stadstuin effectief en onderhoudsvriendelijk ingericht. In het ontwerp zijn de twee terrassen en het looppad op de juiste plaatsen aangelegd. Er is altijd een prettige zitplek te vinden, in de zon of in de schaduw.

Kunstzinnig klassiek

Om meteen van hun huis te kunnen genieten hebben de eigenaren van deze nieuwbouwwoning de achtertuin compleet aan laten leggen. De tuin moest meteen volwassen zijn en het gevoel geven dat deze er al jarenlang ligt. Verder waren de wensen klassiek: terrassen, borders en een gazon.

Exclusieve pergolatuin

Hoogteverschillen in deze landelijke tuin zorgen voor dieptewerking en ruimtelijkheid. Met maar liefst 4 pergola’s van grof Douglashout is een exclusieve ambiance ontstaan.

De kracht van eenheid

De voor- en achtertuin van deze eengezinswoning in Schoonhoven zijn in één keer aangepakt. Door het toepassen van dezelfde materialen hebben we eenheid gecreëerd. Met veel terrassen is er altijd een prettige plek om te zitten.

Zonnige renovatie- en relaxtuin

De bewoners plaatsten een grote veranda aan hun woning. Daar hebben wij de tuin op aan mogen passen. Met nieuwe cortenstaal elementen en hergebruik van bestratingsmaterialen kan het hele jaar door buiten worden geleefd.

Chique moderne leef- en woontuin

Met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen hebben we in Breda deze tuin compleet mogen aanleggen. Waaronder de overkapping, de eyecatcher van deze leef- en woontuin. Welk seizoen het ook is, hier kan volop worden genoten van het buitenleven.

Fraaie stadstuin met veel hoogteverschil aan het water

Enorme hoogteverschillen maakten deze tuin tot een mooie uitdaging. Resultaat: een gezellige familietuin met terrassen in de zon en ook met schaduw.

Relaxtuin met veel zichthoeken

Deze ruime tuin is rondom de moderne villa compleet door ons aangelegd, inclusief het op maat gemaakte tuinhuis met veranda. Een geslaagde compositie van modern en natuurlijk.

Industriële achtertuin

Bij dit strakke ontwerp is zijn de lijnen van de woning gebruikt voor een mooie balans. Door het toepassen van ruwe materialen en de minimale beplanting heeft deze tuin een industrieel uiterlijk gekregen.

Landelijke en kleurrijke bloementuin

De nieuwe landelijke tuin rondom de vrijstaande woning barst van kleur en leven. De tuin vormt een geheel met de woning en is in samenwerking met een landschapsarchitect gerealiseerd.

Renovatietuin met duurzame zitelementen

Deze tuin is gefaseerd gerenoveerd. Na het ontwerpen en het aanleggen van de achtertuin waren de opdrachtgevers zo enthousiast dat we de zij- en voortuin ook hebben aangepakt.

Uitzichttuin met veel terrassen

Op de beide grote terrassen in deze tuin is het genieten van de beplanting en het gazon. De stoere pergola's vormen als het ware een fotolijst om het fraaie uitzicht over de polder.

Duurzame romantische tuin

Bij deze romantische tuin zijn oude materialen hergebruikt in het nieuwe tuinontwerp. Er is een heerlijke tuin gemaakt met meerdere terassen en een fraaie pergola van ruw hout.

Praktische leeftuin bij nieuwbouwwoning

Deze fraaie leeftuin is letterlijk een verlengstuk van de woning. De steenkleuren sluiten op elkaar aan, en door toepassing van veel hout krijgt het geheel een warme en gezellige uitstraling.

Moderne natuurtuin

Door de toepassing van verschillende bladstructuren en -tinten hebben wij deze stijlvolle moderne natuurtuin in Schoonhoven gerealiseerd.

Exclusieve tuin

Deze exclusieve tuin sluit naadloos aan bij het interieur en exterieur van de woning, en bij de landelijke omgeving. De lange zichtlijnen zorgen voor rust en ruimte.

Klassiek romantische tuin

Deze tuin is al jaren geleden door Snoek Hoveniers aangelegd en sindsdien hebben wij deze in onderhoud. In deze fraaie volwassen en gezellige tuin wordt iedere dag met volle teugen genoten van het rijke groen.

Symmetrische tuin met vijver

In deze achtertuin is de functionaliteit op een fraaie manier verweven met hoogteverschillen, een leuke vijver en elementen zoals losse bloembakken en ornamenten.

Eigentijds en strak bij nieuwbouwwoning

In deze fraaie en functionele achtertuin is de grijze tegelvloer van de woonkamer doorgetrokken in de terrassen. Zo lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Kindvriendelijke en functionele tuin

De kinderen waren voor dit tuinontwerp bepalend, maar ook waren een doordachte functionaliteit en veel bloeiende planten zeer belangrijk.

Achtertuin met vijver

In de achtertuin van deze hoekwoning speelt een leuke vijver, die vlak bij de gevel is gesitueerd, een centrale rol. Daarnaast biedt het grote terras voldoende ruimte om heerlijk te relaxen.

Contrastvolle bloementuin

Door de combinatie van taxus-/buxushagen met rijk bloeiende beplanting ontstaat een fraaie contrastvolle tuin. Naast dit ontwerp hebben wij de tuin volledig aangelegd en zorgen wij voor het tuinonderhoud.

Moderne tuin

Een moderne, strakke woning verdient een gelijkwaardige tuin. Dit ontwerp, met veel blijvend groen, is perfect afgestemd op de architectuur van deze geschakelde villa. Dat biedt de bewoners het gehele jaar door buiten een fijne verblijfsplek.

Onderhoudsarme voortuin

Deze voortuin heeft zeer weinig tuinonderhoud nodig en ziet er toch het hele jaar door netjes uit. Dat komt voornamelijk door het beplantingsplan met veel groenblijvende hagen en siergrassen.