Volop genieten van al dat mooie groen, maar geen tijd voor het tuinonderhoud? Geen groene vingers en geen idee wanneer u die taxushaag moet snoeien? Uw hortensia krijgt opeens geel blad en u weet niet wat te doen? Met regelmatig tuinonderhoud, zoals onder andere snoeien of bemesten, houdt u de groei en bloei van de planten in conditie. Ook dient het straatwerk in deze regio regelmatig te worden opgehaald om teveel verzakking tegen te gaan. Wij ondersteunen en adviseren u graag, of ontzorgen u totaal in het tuinonderhoud. Ideaal voor particulieren en bedrijven. Maar ook voor gemeentes die een betrouwbare, gecertificeerde en duurzame partner zoeken voor het onderhouden van openbare verblijfsplaatsen.

 

Winterklaar maken, voorjaarsbeurt, vakantieservice of terras ophogen

Snoek Hoveniers biedt verschillende mogelijkheden voor alle voorkomende vormen van onderhoud. We kunnen dat bijvoorbeeld incidenteel (op afroep) voor u verzorgen. Denk daarbij aan het winterklaar maken van uw tuin, een voorjaarsbeurt, of wanneer u (langdurig) met vakantie gaat. Maar denk bijvoorbeeld ook aan slechts het ophogen van uw terras. We kunnen ook afspraken maken en regelmatig het tuinonderhoud regelmatig voor u inplannen. Van wekelijks tot jaarlijks tuinonderhoud, en alles daartussen. Vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen.

Als u moeite heeft met het inschatten van wat er nodig is om uw tuin in topconditie te houden komen wij graag bij u langs. Wij adviseren u graag en vakkundig.

 

Neem contact met ons op en houd uw tuin in topconditie