Strakke tuin bij landelijke dijkwoning

Bij een droomhuis hoort een droomtuin! Snoek Hoveniers heeft deze tuin zo ontworpen dat je vanuit de woning door de volledige glazen gevel prachtige uitzichten hebt op de tuin. Als je via de voordeur binnenkomt kijk je in één lijn naar de vijver met de waterloop. We hebben een leefgedeelte direct rondom de woning gecreëerd om de meerdere prachtige zichtlijnen niet te onderbreken.

Om de tuin vrijwel naadloos aan te laten sluiten bij de architectuur en het interieur van de woning is gekozen voor prachtige zwarte gebakken klinkers met Schellevis tegels, Alpengrind en Cortenstaal. De tinten van het straatwerk zitten ook in de gevelsteen en het roestkleurige staal past heel goed bij het hout.

Het buitenverblijf is door Soek Hoveniers op maat gemaakt van aluminium en glas. Het houten profiel op de achterwand past mooi bij de houten balken van de woning.

Natuurlijk is er volop ruimte voor groen en hier is gekozen voor grote uitbundige plantvakken met enkele meerstammige struiken. Een aantal goed gepositioneerde grote bomen staan prachtig in het grote gazon dat optisch doorloopt in het dijktalud.

 

Meer informatie of vragen over deze tuin? Neem contact op met Snoek Hoveniers