Groene oase met veel privacy

Rondom deze nieuwe vrijstaande woning in jaren 30 stijl wilde de klant een klassieke tuin met veel groen en privacy. Maar wel met een moderne touch en met behoud van zicht op het naastgelegen water. En bij voorkeur zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk. Deze uitdaging durfde Snoek Hoveniers wel aan!

Voor de verharding hebben we gekozen voor klassieke gebakken klinkers met Schellevis tegels en grind. Dat past mooi bij de stijl en architectuur van de woning. We hebben ook een prachtige overkapping en pergola’s ontworpen en gerealiseerd. Samen met houten vlonders en de witte bakken en muurtjes van Platoflex vormen ze de stevige basis van deze tuin. De dakconstructie van de overkapping is overigens zwaar uitgevoerd om er deels zonnepanelen en deels groen op aan te kunnen brengen.

En dan zoveel groen, heerlijk! De beplanting is royaal met grassen, hortensia’s, bomen en klimplanten. De groene buffer op het talud naar de beschoeiing is middelhoog. Net hoog genoeg om lekker besloten te kunnen zitten. Het gazon wordt door een robotmaaier bijgehouden.

 

Meer informatie of vragen over deze tuin? Neem contact op met Snoek Hoveniers